joi, 31 martie 2016

Famiglia mafiota Udrea-Ponta a votat la vedere pro-Ghita , dupa care a deplans soarta Olgutei Vasilescu

https://politicata.wordpress.com/2016/03/31/famiglia-mafiota-udrea-ponta-a-votat-la-vedere-pro-ghita-dupa-care-a-deplans-soarta-olgutei-vasilescu/

La fel ca si 99% din populatia cinstita , am anticipat exact ca Ghita Sebastian va fi aparat de gasca de parlamentari penali si asa s-a intamplat. Ladiscursul halucinant al iepurasului speriat, deputatii au raspuns generos votand, unii la vedere, impotriva incuviintarii retinerii sau arestarii.
O scurta paranteza : daca pretinzi ca ai creat o televiziune de stiri si citezi in parlament dintr-un fel de neterminat din Slatina, esti mult mai prost decat prevede legea. La fel de tampit esti si cand il acuzi pe „mafiotul” Alexe de toate nenorocirile care ti se intampla,  mai bine admira-l intr-o poza de colectie, alaturi de un anume dottore si seful famigliei PSD Prahova
Dar ia sa vedem , cine a fost in fruntea celor care au votat la vedere ? Vechiul cuplu de amici si parteneri de afaceri Udrea & Ponta. Cine a tacut malc ieri, dupa ce s-a intamplat asta ? Basescu Traian , desigur.
Poate a crezut careva ca exagerez atunci cand, de pe la inceputul lui 2014 incoace, am tot scris despre pactul dintre Basescu si Ponta. Poate n-ati crezut in dovezile, destule dintre ele publicate si de altii, relatiilor de afaceri din famiglia Basescu-Udrea-Ponta. Poate nu ati crezut nici in fotografii, e dreptul vostru
Dar gest mai clar ca si cel ieri, nu cred ca poate exista si nu vad de ce dovada mai e nevoie ca sa inteleaga oricine cum lucreaza mafia transpartinica. Hai, sa zicem ca pe Ponta il mai intelegi, era vorba de amicul si sponsorul sau dintotdeauna, de omul care l-a facut sa-si piarda mintile inainte de 40 de ani , sa se apuce de afaceri mafiote si sa se creada atotputernic. Dar Udrea ? Ah, pardon, vorbim de alta vizitatoare de noapte a micului mafiot obraznic, asa cum chiar ea a recunoscut.
Mai e nevoie de dovezi ? Ok…
Dupa ce in batjocura tuturor au votat la vedere in favoarea mafiotului din Prahova, amandoi, Udrea si Ponta s-au apucat sa deplanga soarta cruda si nedreapta a retinutei primarite Olguta Vasilescu. Nu serios, chiar mai vreti si alte dovezi ?
Pentru toti cei mentionati in postare as avea in incheiere doar cateva initiale, dar de ajuns ca sa le dea frisoane : SUA – FBI- DNA . Vor urma detaliile intr-o postare de poveste, ramaneti aproape …:-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu